İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi Hk.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki defa İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi yayınlanmaktadır. Dergiye Türkçe ve İngilizce olarak İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve diğer ilgili alanlarda yazılan makaleler kabul edilmektedir.

Related Articles: Eastern Anatolian Journal of Science Dergisi Hk. Eurasian Research Journal Dergisi Hk. Uygulamalı Bilimler Dergisi Hk. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi Hk. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi Hk. İlahiyat Fakültesi Dergisi Hk. Uluslararası İİB Dergisi Hk. Eğitim ve Toplum Araştırmaları Dergisi Hk. Ufuk Üniverstesi SBE Dergisi Hk. Girişimcilik Dergisi Hk.
İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi