Uluslararası İİB Dergisi Hk.

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından  yılda iki kere (Haziran ve Aralık ayları) olmak üzere Uluslararası İktisadi ve İdari Biilimler Dergisi yayımlanacaktır. Dergide Türkçe, İngilizce ve Almanca dilinde ; İktisat, İşletme Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Sosyal Hizmet ve diğer sosyal bilim alanlarında yazılan makaleler kabul edilecektir.

Related Articles: Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi Hk. Uluslararası Türk Kültür Dünyası Sempozyumu Hk. Uluslararası Manisa Sempozyumu Hk. Uluslararası Ekonomi, Siyaset ve Yönetim Sempozyumu Hk. Eastern Anatolian Journal of Science Dergisi Hk. Eurasian Research Journal Dergisi Hk. Uluslararası Iğdır Sempozyumu Hk. Uygulamalı Bilimler Dergisi Hk. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi Hk. Uluslararası Savaş ve Kültür Sempozyumu Hk.
Uluslararası İİB Dergisi