2019-2020 Güz Dönemi Özel Öğrenci Başvuru Sonuçları

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

2019-2020 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI

1. Kabul edilen adayların kesin kayıtları 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• 1 Adet Dekont
  • 3 Adet Fotoğraf
  • 1 Adet Kimlik Fotokopisi
  1. Özel öğrenci kayıtları adayın kendisi tarafından veya noter vekaleti verdiği bir kişi tarafından yapılabilir.
  2. Ders ücretinin yatırılacağı hesap “TR 270001200971400044000004  Halk Bankası”
  • Dekont Üzerinde Ad, Soyad Tc kimlik numarası ve “Özel Öğrenci Ders Ücreti” ibaresi bulunmalıdır.
  • Ödemeyi tüm Halkbank Şubelerinden havale ile, diğer bankalardan EFT ile yapabilirsiniz. (İnternet bankacılığı ile yapılan işlemlerde “dekont” yazdırılmalıdır, Ekstre, hesap dökümü vb. evraklar kabul edilmeyecektir)
  • Dekontun bir nüshası Enstitüye teslim edilecektir.
  1. Ders ücretleri kredi başına göre hesaplanmaktadır ve daha sonra ilan edilecektir.

KAZANANLARIN LİSTESİ

Kredi Başına Harç Ücret Tablosu 1