canlı destek
Smyrna Antik Kenti Ziyaretimiz

Enstitümüz 2021 yılı içerisinde yüz yüze yapılacak olan Yönetim Kurulu ve Enstitü Kurulu toplantılarının bazılarının ilimiz sınırları içerisinde bulunan antik kentlerde yapılmasını planlamıştır. Bu düşünceden hareketle Enstitümüzün 19.10.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısı Smyrna (Eski İzmir-Bayraklı) ören yerinde yapılmıştır. Smyrna antik kenti kazı başkanı Prof.Dr. Cumhur Tanrıver ve ekibi tarafından organize edilen ve kazı evi içerisinde düzenlenen alanda yapılan yönetim kurulu toplantısında gündem konuları tartışılmış ve karara bağlanmıştır. Yönetim Kurulu toplantısından sonra kazı başkanı yönetim kurulu üyelerimize kenti gezdirmiş ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermiştir. Prof.Dr. Cumhur Tanrıver ve ekibine konukseverliği ve yakın ilgisi için çok teşekkür ederiz.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ