EGE ÜNİVERSİTESİ

Enstitümüz Yeni Yönetimi Ve Yönetim Kurulu Görevine Başladı

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Yeni Yönetimi ve Yönetim Kurulu 14.10.2019 tarihinden itibaren görevine başlamıştır. Önceki yönetimde görev yapan Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Aykan Demir ve Dr.Öğr. Üyesi Önder Çetin’in görev süreleri  14.10.2019 Tarihinde sona ermiştir. Yeni Müdür Yardımcıları olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü, Lojistik Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Burcu Aracıoğlu ve Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü, Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr.Öğr. Üyesi Aytekin ERDOĞAN atanmıştır. Enstitümüzün yeni yönetim kurulu ise Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Mustafa Mutluer, Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Burcu Aracıoğlu ve Dr.Öğr. Üyesi Aytekin Erdoğan ile Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Fazlı Gökçek, İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü, Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. İ. Pelin Dündar ile İktisat Fakültesi, İşletme Bölümü, Uluslararası Yönetim Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. N. Ayşe Ayyıldız Ünnü seçilmişlerdir. Yeni Yönetimize ve Yönetim kurulumuza Enstitü Ailesi olarak başarılar dileriz.