Enstitümüze bağlı Anabilim Dalı Sekreterlerimiz ile 19 Kasım Cuma günü yapılan online toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Toplantıda enstitü müdürümüz Prof.Dr. Mustafa MUTLUER tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Prof.Dr. Mustafa MUTLUER anabilim dalları ile enstitü arasındaki lisansüstü işlemler süreci, enstitümüzün yeni uygulamaları, bu dönem ve önümüzdeki dönem yapılması düşünülen bilimsel çalışmalar konusunda bilgiler vermiştir. Açılış konuşması sonrasında Enstitü Müdür Yardımcılarımız Doç.Dr. Aygül UÇAR ve Dr.Öğr. Üyesi Aytekin ERDOĞAN ile Enstitü Sekreterimiz Koray KULEYİN enstitümüzün işleyiş süreçleri konusunda açıklamalar yapmıştır. Toplantının son bölümünde enstitümüzün öğrenci işleri personeli anabilim dalları sekreterleri ile süreçler konusunda görüş alışverişinde bulunmuştur. Anabilim Dalı sekreterlerimizin enstitümüzle ilgili görüş ve önerileri dinlenmiş ve ortak çözümler üretilmeye çalışılmıştır. Toplantıya katılan tüm anabilim dalı sekreterlerine teşekkür ederiz.