Enstitümüz Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Burcu ARACIOĞLU ve Doç.Dr. Aygül UÇAR’a teşekkür plaketi sunuldu.

Enstitümüzde Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Doç.Dr. Burcu ARACIOĞLU ile Doç.Dr. Aygül UÇAR’a Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Mustafa MUTLUER tarafından enstütümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Enstitümüzün 25.01.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, 10.10.2009-05.04.2021 tarihleri arasında Enstitü Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiş olan Doç.Dr. Burcu ARACIOĞLU ile 06.04.2021-09.01.2022 tarihleri arasında Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiş olan Doç.Dr. Aygül UÇAR’a enstitümüzde görev yaptıkları süre boyunca göstermiş oldukları destek ve yardımları nedeniyle Enstitümüz Yönetim Kurulu toplantısında teşekkür plaketleri verilmiştir. Toplantıda Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Mustafa MUTLUER her iki müdür yardımcımızın enstitümüze yaptıkları katkılardan bahsetmiş ve Sosyal Bilimler Enstitüsü ailesi olarak başlatmış olduğumuz bu geleneği devam ettirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtmiştir. Daha sonra müdür yardımcılarımıza teşekkür plaketleri sunulmuştur. Sosyal Bilimler Enstitüsü olarak kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılı ve sağlıklı bir yaşam dileriz.