2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Üniversitemize ve Enstitümüze lisansüstü eğitim görmek için gelen öğrencilerimizle oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.
17 Kasım 2ü22 tarihinde Türk Dünyası AraÅŸtırmaları Enstitüsü Konferans Salonunda yüz yüze yapılan oryantasyon toplantısına enstitümüze baÄŸlı anabilim dalları tarafından verilmekte olan programlara 2021-2022 EÄŸitim ÖÄŸretim Yılı Güz döneminde ilk defa kayıtlanan öÄŸrencilere katılmışlardır. Toplantıda Enstitü Müdürümüz bir açılış konuÅŸması yapmıştır. KonuÅŸmasında öÄŸrencilerimize lisansüstü eÄŸitim süreçleri konusunda genel bilgilendirmeler yapmıştır. Daha sonra Enstitü Müdür Yardımcılarımız Doç.Dr. Aygül UÇAR ve Dr.ÖÄŸr. Üyesi Aytekin ERDOÄžAN ile Enstitü Sekreterimiz Koray KULEYİN enstitümüzün iÅŸleyiÅŸ süreçleri konusunda açıklamalar yapmıştır. Toplantının son bölümünde enstitümüzün öÄŸrenci iÅŸleri personeli ile kurul iÅŸleri personeli kendi alanları hakkında bilgiler vermiÅŸlerdir. Oldukça verimli geçen toplantı sonunda öÄŸrencilerin soru, görüÅŸ ve önerileri alınmıştır. Toplantıya katılan tüm öÄŸrencilerimize ve öÄŸrencilerin oryantasyon toplantısına katılımı konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapan anabilim dalı baÅŸkanlarımıza teÅŸekkür ederiz.